قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

احضار سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو

احضار سفیر رژیم صهیونیستی در مسکو بنابر گزارش این رسانه عبری، روسیه از سفیر تل‌آویو درباره حمله اخیر به فردوگاه بین‌المللی دمشق توضیح خواسته است و توجیه حمله به باند فرود فرودگاه دمشق را قانع‌کننده ندانسته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۵ - ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ - 2022 June 15
کد خبر: ۱۳۸۶۱۴

به گزارش راهبرد معاصر روزنامه عبری‌ «یدیعوت آحارانوت»، شامگاه امروز (چهارشنبه)، از احضار «اسحاق بن زوی» سفر رژیم صهیونیستی در روسیه خبر داد.

بنابر گزارش این رسانه عبری، روسیه از سفیر تل‌آویو درباره حمله اخیر به فردوگاه بین‌المللی دمشق توضیح خواسته است و توجیه حمله به باند فرود فرودگاه دمشق را قانع‌کننده ندانسته است.

همزمان با این گزارش، پایگاه خبری شبکه «المیادین» به نقل از وب‌سایت وزارت امور خارجه روسیه گزارش داد که «میخائیل بوگدانف» فرستاده ویژه رئیس جمهور روسیه در امور خاورمیانه و آفریقا و معاون وزیر امور خارجه این کشور از حمله تل‌آویو به فرودگاه دمشق ابراز نگرانی کرده است.

بنابر این گزارش، در بیانیه وزارت خارجه روسیه آمده است: « [بوگدانف] نگرانی عمیق خود را در قبال حمله نیروی هوایی اسرائیل در تاریخ دهم ژوئن به فرودگاه غیرنظامی دمشق ابراز کرده است؛ حمله‌ای که باعث خسارت به باند فرود، تجهیزات، ساختمان‌های ناوبری و آسیب رسانی به پروازهای غیرنظامی و بین‌المللی شد.»

در ادامه این بیانیه آمده است: « [بوگدانف] به سفیر [تل‌آویو] ابلاغ کرد که توجیه طرف اسرائیلی درباره حمله هوایی به فرودگاه بین‌المللی دمشق قانع‌کننده به نظر نمی‌آمد و مسکو منتظر توضحات بیشتری از جمله درباره چارچوب مکانیسم موجود میان روسیه و اسرائیل برای جلوگیری از وقوع حوادث خطرناک در قبال سوریه است.»

طبق این گزارش، روسیه همچنین اشاره کرد که سیاستی را دنبال می‌کند که اجازه تبدیل شدن خاک سوریه به «میدانی برای درگیری مسلحانه با طرف سوم» را نمی‌دهد. مسکو در عین حال بر لزوم احترام به تمامیت ارضی سوریه و حاکمیت این کشور تأکید کرد.

وزارت امور خارجه روسیه، جمعه گذشته، به شدت حمله رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی دمشق را محکوم کرده بود.

در حمله اخیر جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به فرودگاه بین‌المللی دمشق،‌ خسارات فراوانی به این فرودگاه وارد شد و وزارت حمل و نقل سوریه از تعلیق پروازها تا اطلاع‌ ثانوی خبر داد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار